Društvo slovenskih sodnikov InLine hokeja

Vprašanje sodnikom


Na tej strani lahko zastavite vprašanje slovenskim sodnikom inline hokeja. V kolikor ste na tekmi doživeli kakšno situacijo, za katero niste najbolje prepričani, ali je bila ustrezno dosojena oziroma ne veste točno, kaj je sodnik dosodil, lahko za tolmačenje te situacije izpolnite naslednji obrazec. Potrudili se bomo v najkrajšem možnem času odgovoriti na vaše vprašanje in razlago objaviti na teh straneh.

Prosimo pa vas, da v vaših vprašanjih ne navajate imen igralcev, ekip ali sodnikov, kateri so bili v tej situaciji udeleženi. Ti podatki nas namreč ne zanimajo, saj želimo čim bolj neodvisno obrazložiti situacijo, brez poznavanja dejanskih akterjev.

Primer ustreznega opisa situacije: Pri ekipi A sta izključena 2 igralca, prvemu mala kazen teče, drugemu je mala kazen odložena in mu še ni pričela teči. Ekipa B doseže zadetek. Kateremu izmed izključenih igralcev se zaradi doseženega zadetka izniči kazen?

Za zastavitev vprašanja vas torej prosimo, da izpolnete naslednji obrazec. V primeru, da boste poleg samega opisa situacije navedli tudi vaše ime ter E-mail naslov, vas bomo o razlagi situacije obvestili tudi preko elektronske pošte.


Obrazec za zastavljanje vprašanj sodnikom:

Vaše ime / vzdevek:  
Vaš E-mail naslov:  
* Kratek opis situacije, katera vas zanima:  


Prijava za člane:    Uporabniško ime: Geslo:
Ste pozabili geslo?
© 2022, DSSILH :: :: vse pravice pridržane :: zemljevid strani :: oblikovanje in izdelava spletnih strani SINUS IKS d.o.o.